Maria Galland szépségélmény - kozmetikai kezelések

MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE KEZELÉS
Ultra-perszonalizált, egyedi szépségélmény, azonnal látható anti-aging hatás melegedő maszkkal

A Maria Galland klasszikus, személyre szabott kezelése, mely már több millió alkalommal bizonyította hatékonyságát. A melegedő maszk alatt, a bőr egyedi igényei szerint összeválogatott, innovatív összetevőket tartalmazó termékek négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre fejtik ki hatásukat. A gyengéd érintések, a pihentető, relaxáló kézmozdulatok megteremtik a test, a szellem és a lélek harmóniáját. A kezelés egy relaxáló, letisztító rituáléval veszi kezdetét, majd a boosterek és a krémek felvitele után különleges technikával helyezem fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra az ásványi sókban dús maszkot, mely később felmelegszik, ennek hatására vérbőség képződik, a pórusok megnyílnak, a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A megszilárdult maszk nyomást fejt ki a bőrre, serkenti a nyirokműködést, a méregtelenítést, az ozmózist. A speciális felviteli technika következtében a ráncok kisimulnak, az arckontúr megemelkedik, szabályos lifting-hatás figyelhető meg. A maszk levétele után arcod friss, feszes és sugárzó lesz.

Kérd a hozzád legközelebbi Maria Galland szalonban! A szalonkeresőt ide kattintva éred el

 

LUMIN’ÉCLAT RAGYOGÁSFOKOZÓ KEZELÉS

A bőröregedés első jeleire megoldást nyújtó Lumin’Éclat kezelés egy 75 perces szépségrituálé különleges, pezsdítő, energetizáló masszázzsal.A kezelés azonnal megerősíti és életre kelti bőrödet, hatására bőröd olyan kipihent lesz, mint egy tökéletes éjszakai alvás után. Láthatóan simábbnak, fiatalabbnak tűnik majd, fiatalosan és egészségesen ragyog, feltöltődik új energiával. Az öregedés első jelei csökkennek, az arcszíned pedig friss és üde látványt nyújt majd.

Kérd a hozzád legközelebbi Maria Galland szalonban! A szalonkeresőt ide kattintva éred el

 

LIFT’EXPERT KEZELÉS – FESZESÍTŐ KEZELÉS A FIATLOS MEGJELENÉSÉRT 
Anti-aging 40+

A Lift’Expert kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával az öregedés 3 fő forrásával – a csökkenő sejt aktivitással, a glikációval és az oxidációval – egyszerre veszi fel a harcot, így belülről fokozza a szépséget, energetizálja a bőrt, és kiemeli annak természetes szépségét. Az innovatív 75 perces arckezelés középpontjában a feszesítő hatás, a kontúrok megerősítése és a fiatalos megjelenésű bőr felfedése áll. Az aktív hatóanyagok segítségével a bőr azonnal feszesebbé, erősebbé és simábbá válik, a ráncok jelentősen csökkennek, az arckontúrok élesebbé válnak. A kezelés során különleges masszírozó mozdulatokkal viszem fel a Maria Galland innovatív feszesítő termékeit, melyek együttesen intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt. A kezelés eredményeként a bőr rövid idő alatt visszanyeri fiatalos vonásait, látványosan feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak és az arc kontúrosabbá válik.

Kérd a hozzád legközelebbi Maria Galland szalonban! A szalonkeresőt ide kattintva éred el

 

ACTIV'AGE KEZELÉS – FESZESÍTŐ, BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS AZ ÉRETT BŐR SZÁMÁRA
Anti-aging 50+

A hatékony összetevőket tartalmazó termékek és az egyedülálló, 100%-ban manuális masszázstechnika egy 75 perces szépségrituáléban együtt aktiválják az érett bőr szépségét. A kezelés különlegessége egy professzionális ápoló maszk tömörséget fokozó összetevőkkel és értékes olajokkal. A kezelés hatására bőröd újra feszesebb, erősebb, tápláltabb, rugalmasabb, hidratáltabb és láthatóan simább lesz.

Kérd a hozzád legközelebbi Maria Galland szalonban! A szalonkeresőt ide kattintva éred el

 

MILLE KEZELÉS - RANDEVÚ AZ IGAZI LUXUSSAL 

A luxus kategóriában is az elithez tartozó, a kozmetika „Haute Couture”-jének számító kezelés, a Soin Mille Lumière „arcszobrászat” az exkluzív anti-aging masszázstechnika és a válogatott hatóanyagok kivételes hatását egyesíti egy luxus kényeztető kozmetikai bőrápolásban. Hatására a bőr visszanyeri szépségét, rugalmasságát, ismét fiatalos, teljes fényében ragyog. A kezelés során a bőröregedés mind a hat jelére – ráncok, csökkenő feszesség, rugalmatlanság, lelassult regeneráció, elvesztett vitalitás és hidratáltság – megoldást kínáló Mille sorozat termékeit használjuk, melyek hatóanyagi között megtaláljuk a fehér szarvasgombát és a mikro-kapszulába zárt 24 karátos tiszta aranyat is.

Kérd a hozzád legközelebbi Maria Galland szalonban! A szalonkeresőt ide kattintva éred el